0

Scam, skonmd.com, their lies: En hvid mellemsål Nike Sko Grå et rent touch på sneakersne, hvilket efterlader den lys orange orange sål for at få den mest livlige touch. Der vises flere orange pops på indersålen samt tungebroderi og hællogo, som begge kalder brandets Nike Golf-emblem. Denne udgave af Air Max 1 bliver opdateret med en ydeevne med ydeevne, der er egnet til forbedret spil på banen og afrunder detaljerne. Vi har Nike Sko Dame til damerne her med denne splinternye farve af den utroligt populære Nike Air Max 1. Den klassiske silhuet starter med at blive ramt med hvidt mesh på tåen såvel som på ankelen. Dernæst har vi en blød skygge af lyserød på nubuckoverlejringerne sammen med en mørk skygge af lilla, der rammer ruskindslam og Nubuck Swoosh på sidepanelerne. Hyper Violet på den indvendige foring og den indre tunge, en lyserød / lilla tungetag, hvid mellemsål og mørk purpur gummi ydersål i hætten fra designet. Den Nike Sko 2019 læderoverdel suppleres med grå ruskindoverlejringer pakket rundt om skoen med sorte syningdetaljer. Sammen med snørebåndene ankommer den ikoniske Swoosh-branding i lysegrå såvel som den indre foring af sneakeren. Med en hvid mellemsål af polyurethan har den sportsbeklædningsgigantens signaturvaffel ydersål i hvid, grå og sort. Designet afsluttes med Nike Air-logoet placeret på hælen. Nike holder det rent og enkelt, når det kommer til denne nye colorway af Nike Air Max 1 Obsidian/Cobalt Tint/Ocean Bliss. Parring af sort og hvid, denne Air Max 1 påtager sig et hvidt mesh og læderkonstruktion i det meste af skoen, mens sort lander på mudguard, Swooshes, tå, øverste øjne og Nike-mærket på tungen og hæle. Snørebånd, tunge, indre foring og mellemsål er også udført i hvidt, mens en ydersål af gummi gummi fungerer som prikken over i’et. https://www.skonmd.com/

Scam, skonmd.com, their lies: En hvid mellemsål Nike Sko Grå et rent touch på sneakersne, hvilket efterlader den lys orange orange sål for at få den mest livlige touch. Der vises flere orange pops på indersålen samt tungebroderi og hællogo, som begge kalder brandets Nike Golf-emblem. Denne udgave af Air Max 1 bliver opdateret med en ydeevne med ydeevne, der er egnet til forbedret spil på banen og afrunder detaljerne. Vi har Nike Sko Dame til damerne her med denne splinternye farve af den utroligt populære Nike Air Max 1. Den klassiske silhuet starter med at blive ramt med hvidt mesh på tåen såvel som på ankelen. Dernæst har vi en blød skygge af lyserød på nubuckoverlejringerne sammen med en mørk skygge af lilla, der rammer ruskindslam og Nubuck Swoosh på sidepanelerne. Hyper Violet på den indvendige foring og den indre tunge, en lyserød / lilla tungetag, hvid mellemsål og mørk purpur gummi ydersål i hætten fra designet. Den Nike Sko 2019 læderoverdel suppleres med grå ruskindoverlejringer pakket rundt om skoen med sorte syningdetaljer. Sammen med snørebåndene ankommer den ikoniske Swoosh-branding i lysegrå såvel som den indre foring af sneakeren. Med en hvid mellemsål af polyurethan har den sportsbeklædningsgigantens signaturvaffel ydersål i hvid, grå og sort. Designet afsluttes med Nike Air-logoet placeret på hælen. Nike holder det rent og enkelt, når det kommer til denne nye colorway af Nike Air Max 1 Obsidian/Cobalt Tint/Ocean Bliss. Parring af sort og hvid, denne Air Max 1 påtager sig et hvidt mesh og læderkonstruktion i det meste af skoen, mens sort lander på mudguard, Swooshes, tå, øverste øjne og Nike-mærket på tungen og hæle. Snørebånd, tunge, indre foring og mellemsål er også udført i hvidt, mens en ydersål af gummi gummi fungerer som prikken over i’et. https://www.skonmd.com/

Ce site utilise un cookie de securité, pour la disponibilité du blog, et pour compter les vues

Il ne collecte aucune donnée de ses visiteurs à d'autres fins, en entrant ici vous l'acceptez.